Woningontruiming Den Haag Ontruimen, opruimen en bezemschoon opleveren
070 – 215 88 23

Woningontruiming Nootdorp

Woningontruiming Nootdorp biedt de totaal oplossing bij het opruimen,ontruimen en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden of verhuizing. Tevens inkoop van meubelen en inboedels mogelijk.

Wij zijn een relatief jong en dynamische instelling en gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en woonruimte van ouderen welke zijn gestorven. Wij bieden deze hulp aan voor de partners en de erfgename en willen ons graag onderscheiden door onze professionele en persoonlijke aanpak en zetten ons af tegen de commerciële ondernemers welke zich hier mee bezig houden.

Wij verzorgen deze dienstverlening voor u met een totale service op maat.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Waar bestaat onze service uit:

* Het ontruimen van woningen, appartementen en kamers
* De woning in oude staat terug brengen
* De tuin in goede staat brengen
* Schilder en Schoonmaak werk
* Verhuizingen
* Stofferen van de woning

Bel ons op voor het maken van een afspraak!

Landelijke Telefoon Centrale 070 – 215 88 23

Het goede gevoel.

Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen.

Stichting KiKa

Door het hergebruiken van meubels en goederen.  Woning Ontruiming Nootdorp is ook sponsor van stichting Kinder Kankerfonds. Stichting Kika ondersteunt kinderen met kanker en houd zich bezig met het ontwikkelen van geneesmiddelen tegen kanker.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Woningontruiming Nootdorp

× Stel een vraag via Whatsapp