Woningontruiming Den Haag Ontruimen, opruimen en bezemschoon opleveren
070 – 215 88 23

Woningontruiming Leiden

Of het nu gaat om een woonhuis, flat of senioren woning, u kunt altijd bij Ons terecht voor elk project. Omdat geen één situatie hetzelfde is het goed om te weten dat wij ervaring hebben om in te schatten wat er bij het leeg ruimen komt kijken.

Het kan zijn bijvoorbeeld dat u voor een bepaalde tijd de ruimte leeg moet opleveren i.vm. huur of hypotheek. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen wij daar onze planning op aan passen zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Wij berekenen Één prijs, gèèn kosten achteraf. Wilt u weten hoeveel het gaat kosten

• Advies en begeleiding

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt zodat u en wij weten waar we aan toe zijn en u verder niet om hoeft te kijken naar het leeg ruimen.

• Wensen of vragen

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Maar bovenal staan uw wensen voorop.

Schroom niet om ons te bellen met uw vraag, wij geven U graag antwoord.

Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten ontruimen, kunnen wij van dienst zijn.Wij houden U dan per email, en foto`s op de hoogte van de stand van zaken.

Ons werkgebied reikt door heel Nederland .

Dit geldt ook voor een GRATIS VRIJBLIJVENDE OFFERTE!!

× Stel een vraag via Whatsapp