Het goede gevoel.
Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen. Door het hergebruiken van meubels en goederen dragen wij zorg aan het milieu.
Woning Ontruiming
Uw woning kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd. Na het ontruimen is uw woning netjes schoon en kan de woning direct opgeleverd worden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. Bel voor vragen of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 - 215 88 23
Klant = Koning
Allebedrijvenin

HUIS ONTRUIMING DEN HAAG 070-215 88 23

Wij zijn een snel groeiend dynamisch bedrijf dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van huizen.

Veelal krijgen wij opdracht tot ontruiming van de nabestaanden na het overlijden van een dierbaar familielid of bewoner. Het leegruimen van een dergelijke woning kan dan ook erg confronterend zijn. Om u in deze te ontlasten nemen wij deze taak van u over zodat u zich met alle andere nare bijkomstigheden kunt bezighouden.

Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door onze servicegerichte instelling, onze discretie en klantvriendelijkheid.

Daarnaast hanteren wij GEEN voorrijkosten en zijn de aan onze klanten gerichte offertes altijd gratis en geheel vrijblijvend!

Wij schenken bruikbare spullen aan Derde Wereld landen en steunen goede doelen.

One Response to “HUIS ONTRUIMING DEN HAAG 070-215 88 23”

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl