WONING ONTRUIMING WASSENAAR 070 – 215 88 23

Woning Ontruiming Wassenaar.

Woning Ontruiming Wassenaar bied u hulp bij het ontruimen.opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden of verhuizen.

Woning Ontruiming Wassenaar geeft u een totaal oplossing bij het ontruimen in heel Wassenaar en Haaglanden.. De meubels en inboedel wordt door een erkend bedrijf, of beter gezegd woningontruimingspecialist, opgehaald en op een milieu-verantwoorde wijze gerecycled.  Goede bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Ons bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels worden wij gecontroleerd.

U ontvangt vrijblijvend en kosteloos een offerte van de te maken kosten.

Onze voordelen op een rij:
• Uw woning wordt op een milieu-verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled;

• Wij bieden u een totaal oplossing bij het ontruimen zoals:

schilder – behang – vloerverwijdering – tuin onderhoud
• U ontvangt in overleg eerst kosteloos en vrijblijvend een offerte van de te maken kosten;

• Wij beschikken over en spoeddienst binnen 24 uur ontruiming;

• wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.
Meubels, inboedel en Antiek die meerwaarde hebben:
Het kan ook zijn dat uw woning nog restwaarde heeft aan antiek,meubels of inboedel. Wij kunnen de waarde van uw spullen taxeren en van u inkopen. Ook kunnen wij u adviseren om dit via een veiling van de hand te doe wat u meestal meer opleverd.  Bel ons dan gerust om de mogelijkheden voor te leggen.

Wij hopen u hiermee in het kort een indruk te geven over onze werkwijze. Op de andere pagina’s vindt u verdere informatie.

Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak

070 – 215 88 23

Met vriendelijke groet,

Woning Ontruiming Wassenaar

Ga terug naar homepagina

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl