Het goede gevoel.
Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen. Door het hergebruiken van meubels en goederen dragen wij zorg aan het milieu.
Woning Ontruiming
Uw woning kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd. Na het ontruimen is uw woning netjes schoon en kan de woning direct opgeleverd worden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. Bel voor vragen of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 - 215 88 23
Klant = Koning
Allebedrijvenin

WONING ONTRUIMING VOORBURG 070 – 215 88 23

Woning Ontruiming Voorburg bied u de totaal oplossing bij het ontruimen,opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden of verhuizen.

Bij het ontruimen van de woning schenken wij bruikbare spullen als kleding of zorgmiddelen aan Derde Wereld landen.

U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 215 88 23. Wij geven u graag advies. Tevens is het ook mogelijk een afspraak te maken om samen te kijken naar de mogelijkheden voor het ontruimen en opleveren van de woning met een gratis vrijblijvende offerte.

U kunt ons ook mailen uitteraard
[easy-contact]
Ga terug naar homepagina

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl