Het goede gevoel.
Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen. Door het hergebruiken van meubels en goederen dragen wij zorg aan het milieu.
Woning Ontruiming
Uw woning kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd. Na het ontruimen is uw woning netjes schoon en kan de woning direct opgeleverd worden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. Bel voor vragen of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 - 215 88 23
Klant = Koning
Allebedrijvenin

WONING ONTRUIMING SCHEVENINGEN

Woning Ontruiming Scheveningen

Staat u als particulier of als bedrijf voor de taak een huis leeg te ruimen en schoon te maken en kunt u dit niet zelf doen?
– omdat u al zoveel moet regelen en organiseren na een overlijden of na een
verhuizing?
– omdat u geen idee hebt waar u moet beginnen en hoe u het leegruimen aan
moet pakken?
– omdat u simpelweg niet in de gelegenheid om welke reden dan ook om dit zelf
te doen?

Dan kunnen wij u helpen. Discreet en op maat.
U bepaalt hoe en in hoeverre wij deze taak op ons nemen. Wij kunnen voor u het huis leegruimen, schoonmaken en de inboedel voor u verkopen, schenken aan een goed doel of naar de milieustraat van de gemeente brengen. Wij bemiddelen daarin en adviseren u desgewenst over de te nemen stappen. Wij kunnen alles van A tot Z voor u uitvoeren of desgewenst een deel daarvan.

Voor vrijblijvende informatie of een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen 070- 215 88 23.

Met vriendelijke groet,

 

Woning Ontruiming Haaglanden – Scheveningen

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl