WONINGONTRUIMEN DEN HAAG 070 – 215 88 23

Woning Ontruiming Den Haag bied de totaal oplossing bij het opruimen,ontruimen en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden of verhuizing. Tevens inkoop van meubelen en inboedels mogelijk.

Woning oplevering,ontruiming-opruiming-inboedels
Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 20 jaar tot grote tevredenheid helpt bij het efficiënt ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen.

Wij werken voornamelijk in opdracht van nabestaanden en tevens bij boedelscheidingen.

  1. Soms is het mogelijk om met gesloten beurs te werken. Er worden dan geen kosten gerekend voor de ontruiming, in ruil voor de goederen in het pand.
  2. Bovendien zijn onze diensten op korte termijn te regelen wanneer snelheid bij ontruiming gewenst is.
  3. Tevens rekenen wij geen voorrijkosten zoals de meeste bedrijven.
  4. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s: Den Haag – Haaglanden – Leiden – Delft – Wassenaar – Rijswijk – Naaldwijk – Scheveningen – Leidschendam – Voorburg

Kunnen wij wat voor elkaar betekenen?
Heeft u vragen of speciale wensen? Alles is bespreekbaar. Bel nu 070 – 215 88 23  !!!

One Response to “WONINGONTRUIMEN DEN HAAG 070 – 215 88 23”

  • Chantal Verbeek says:

    Dinsdag avond gebeld naar deze woning ontruiming bedrijf. De woning van me moeder was al 3 maanden niet meer bewoond en de kosten ervan liepen maar door. Woensdag morgen kwam de woningontruimer voor rijden, en is de woning leeg gehaald en spullen meegenomen. Prima service en afhandeling!

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl