Het goede gevoel.
Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen. Door het hergebruiken van meubels en goederen dragen wij zorg aan het milieu.
Woning Ontruiming
Uw woning kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd. Na het ontruimen is uw woning netjes schoon en kan de woning direct opgeleverd worden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. Bel voor vragen of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 - 215 88 23
Klant = Koning
Allebedrijvenin

BEJAARDENWONING ONTRUIMING 070 – 215 88 23

Wij bieden u een totaal oplossing bij het ontruimen, opruimen en bezemschoon opleveren van uw bejaardenwoning bij overlijden of verhuizen naar een zorg instelling.

  • U wilt verhuizen naar een bejaardenhuis
  • Er is een overlijden
  • U wilt emigreren
  • U wilt verhuizen

U kunt ons dan bellen voor het maken van een afspraak om bij u langs te komen en een gratis vrijblijvende offerte aan te reiken.

Wij schenken bruikbare spullen aan Derde Wereld landen. En steunen ook nog goede doelen als KIKA en DOE EEN WENS.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 – 215 88 23

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl