Het goede gevoel.
Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen. Door het hergebruiken van meubels en goederen dragen wij zorg aan het milieu.
Woning Ontruiming
Uw woning kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd. Na het ontruimen is uw woning netjes schoon en kan de woning direct opgeleverd worden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. Bel voor vragen of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 - 215 88 23
Klant = Koning
Allebedrijvenin

Opleveren van de woning

Opleveren van de woning

Gaat u verhuizen? Zorgt u er dan voor dat u schades in de woning heeft hersteld en dat de woning schoon en leeg is. Het is niet nodig de woning achter te laten in de oorspronkelijke staat.

Voorcontrole

Woont u meer dan 20 jaar in een woning, dan vindt er bijna altijd een voorcontrole plaats nadat u de huur heeft opgezegd. Deze voorcontrole vindt plaats voor u verhuist. Woont u nog geen 20 jaar in uw woning, maar hebben er wel grote aanpassingen plaatsgevonden? Dan vindt er ook een voorcontrole plaats. Tijdens een voorcontrole informeert de technisch consulent u over wat u achter mag laten in de woning. De technisch consulent kijkt dan ook of de woning direct weer verhuurd kan worden, of dat er eerst nog werkzaamheden plaats moeten vinden nadat u de sleutels heeft ingeleverd.

Zo leveren wij de woning op

 • keuken, badkamer en toilet zijn grondig schoongemaakt. Er is geen schimmel aanwezig.
  de toiletpotten hebben geen kalkaanslag;
 • deuren, ramen en kozijnen zijn schoon en vetvrij;
 • de woning, de berging, de zolder en/of de schuur zijn leeg en bezemschoon;
 • lijmresten op vloeren en trappen zijn verwijderd;
 • de tuin ziet er verzorgd uit. Dat betekent dat er geen overdadig onkruid groeit, er is geen hoge begroeiing;
 • en er ligt geen zwerfvuil in de tuin;
 • vuilcontainers zijn leeg en schoon;
 • lichtschakelaars, stopcontacten, deurkrukken, schilden en kunststof kozijnen zijn onbeschilderd;
 • het binnenschilderwerk is van goede kwaliteit;
 • het naambordje hoeft u niet van het gezamenlijke belbord te verwijderen;
 • gordijnrails en buitenzonwering mag u laten zitten.

Afval

Heeft u veel afval? Wij zorgen ervoor dat de afval netjes wordt afgevoerd.. Zet nooit zomaar huisraad en/of afval aan de straat. Zo voorkomt u dat de Milieupolitie u een boete geeft. De milieupas, en ook de afvalpas als u deze heeft, laat u in de woning achter.

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl