Het goede gevoel.
Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen. Door het hergebruiken van meubels en goederen dragen wij zorg aan het milieu.
Woning Ontruiming
Uw woning kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd. Na het ontruimen is uw woning netjes schoon en kan de woning direct opgeleverd worden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. Bel voor vragen of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 - 215 88 23
Klant = Koning
Allebedrijvenin

Werkwijze

Werkwijze van Woning Ontruiming Den Haag:

   

 1. We maken een afspraak in de te ontruimen woning.
 2. Woning Ontruiming Service Nederland brengt ter plaatse een vrijblijvende offerte uit.
 3. Specifieke wensen, opdrachten en eventueel meerwerk worden opgenomen in de offerte.
 4. Indien u akkoord gaat met de offerte, wordt de offerte door u ondertekend.
 5. Alles wat is afgesproken, wordt via mail of post aan u bevestigd.
 6. De sleutel wordt op een afgesproken datum overhandigd aan ons team en gaan wij aan de slag.
 7. Vóór aanvang van de werkzaamheden, ontvangt u van ons een verzoek om 50% te willen aanbetalen als donatie en een kopie van de getekende offerte.
 8. Als alle werkzaamheden door ons zijn verzorgd, maken wij een afspraak met de woningbouwvereniging/ opdrachtgever voor de eindinspectie.
 9. Een verslag van de eindoplevering wordt opgemaakt en na goedkeuring van de woning ondertekend door de woningbouwvereniging/ opdrachtgever. Alle sleutels in ons bezit zullen dan worden ingeleverd bij de opzichter van de woningbouwvereniging of u als opdrachtgever.
 10. Tot slot ontvangen wij van u de overige 50% van de door u toegezegde donatie van 50%.
 11.  

Woning Ontruiming Den Haag

WONING ONTRUIMING SERVICE NL BIED DE TOTAAL OPLOSSING VOOR HET ONTRUIMEN,OPRUIMEN EN BEZEMSCHOON OPLEVEREN VAN WONINGEN EN INKOOP VAN INBOEDEL NA OVERLIJDEN.

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl