Het goede gevoel.
Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen. Door het hergebruiken van meubels en goederen dragen wij zorg aan het milieu.
Woning Ontruiming
Uw woning kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd. Na het ontruimen is uw woning netjes schoon en kan de woning direct opgeleverd worden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. Bel voor vragen of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 - 215 88 23
Klant = Koning
Allebedrijvenin

Ons

Wie zijn wij ?

Woning Ontruimen in uw regio

Woningontruiming Den Haag is een ambitieus bedrijf met zeer gemotiveerde, enthousiaste professionals. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner en heeft een goede naam opgebouwd bij de woningontruimingen in de verschillende regio’s. Woningontruiming Den Haag werkt samen met een keur aan gerenommeerde instellingen en bedrijven.

Bij Woningontruiming Den Haag  staat kwaliteit, professionaliteit, discretie en vertrouwen hoog in het vaandel. En leveren wij ouderwets vakmanschap tegen een zeer redelijke prijs en schenken wij de nog bruikbare roerende zaken aan derde wereld landen.

Woningontruiming Den Haag houdt het overzichtelijk en duidelijk, één telefoontje of mail en wij komen bij u langs om een geheel vrijblijvende prijsopgaaf te doen.


Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl