Het goede gevoel.
Wij werken niet vanuit een commercieel oogpunt willen zo ook een maatschappelijke bijdrage leveren aan charitatieve instellingen die mensen in nood helpen. Dit doen wij door een deel van de bruikbare inboedel of boedel aan deze instellingen te leveren en doen dit ook naar derde wereld landen. Door het hergebruiken van meubels en goederen dragen wij zorg aan het milieu.
Woning Ontruiming
Uw woning kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd. Na het ontruimen is uw woning netjes schoon en kan de woning direct opgeleverd worden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 23.00 uur. Bel voor vragen of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvende offerte 070 - 215 88 23
Klant = Koning
Allebedrijvenin

linkjes

Voor ontruimingen in Wassenaar en omgeving kunt u bij deze filiaal Woning Ontruiming Wassenaar zijn.

`Woning Ontruiming Service in Leiden bied u een totaaloplossing bij het ontruimen,opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning bij overlijden.

Woning Ontruiming Delft bied u totaalservice bij het ontruimen van uw woning in geval van een overlijden of verhuizing.

Woningontruiming Katwijk aan Zee biedt u snel en goedkoop de totaaloplossing bij het ontruimen, opruimen en bezemschoon opleveren van woningen bij overlijden en verhuizen.

Woningontruiming Sassenheim biedt u snel en goedkoop de totaaloplossing bij het ontruimen, opruimen en bezemschoon opleveren van woningen bij overlijden en verhuizen.

Woningontruiming Rijswijk biedt u snel en goedkoop de totaaloplossing bij het ontruimen, opruimen en bezemschoon opleveren van woningen bij overlijden en verhuizen.

Woningontruiming Zoetermeer biedt u snel en goedkoop de totaaloplossing bij het ontruimen, opruimen en bezemschoon opleveren van woningen bij overlijden en verhuizen.

Woningontruiming Leiden geeft u een totaaloplossing bij het ontruimen,opruimen en bezemschoon opleveren van uw woning.

Woningontruiming Gouda is een organisatie dat zich heeft gespecialliseerd in het ontruimen van woningen bij overlijden of verhuizen.

Voor verhuizen in Den haag kunt u deze verhuisbedrijf Haaglanden benaderen.

Autoinkoop Den Haag

Direct contant geld voor uw auto bij Autoinkoop Den Haag

 


 

Woningontruiming Den Haag

 

Leave a Reply

Contact
Woning Ontruiming Haaglanden Calandstraat 1, 2521 AD Den Haag. Landelijke Centrale Tel 070 - 215 88 23. Bij geen gehoor kunt u mobiel bellen naar : 06 – 38 31 80 14 Internet woningontruiminghaaglanden.nl info@woningontruiminghaaglanden.nl